A legendás GT-R és az Italdesign stúdió is az 50-edik évfordulóját ünnepelte a Nissan sportautójának fantasztikus különkiadásával, ami jövőre végre gyártásba kerülhet, és még van néhány példány a limitált szériából.

2018-ban a GT-R és az Italdesign is az ötvenedik születésnapját ünnepelte, amikor elkészült a Nissan ikonikus sportautójának különkiadása. Az olasz stúdiónál alaposan áttervezték a több mint egy évtizede bemutatott GT-R-t, és éppen egy éve jelentették be, hogy a látványos prototípus tényleg gyártásba kerül. Most az is kiderült, hogy mikor.

A márciusi genfi autószalonon mutatják be a végleges változatot, és 2020-ban az év végén vehetik át az első példányokat,

akik már megrendelték, az utolsó darabok 2021-ben jönnek ki. A Nissan csak 50 példányt épít az Italdesign-féle sportautóból, amit a Nismo által 720 lóerősre tuningolt 3,8 literes biturbó V6-os motorral szerelnek.

Az árát nem árulták el, de minden egyes példány egyedi lesz, mutattak is néhány elképzelést arról, milyen változatokban lehet rendelni a GT-R50-et, és mindegyik elképesztően jól néz ki.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Hókotrót előzni nemcsak hülyeség, de tilos is