Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert bizony a kanadai iskolabusz tele volt gyerekkel.

Nincs mit túlmagyarázni: az iskolabusz vezetője valamit nagyon benézett, mert félig a sorompó alatt, szinte a sínre rálógva állt meg a vasúti kereszteződésben. A másik tanulság, hogy mit jelent a modern segítőkészség: a videó készítője azt írta, azért vette fel a jelenetet, mert félt, hogy a vonat neki fog menni a busznak, és a felvétellel segítette volna utána az eset kivizsgálását. Reméljük, egy valóban éles helyzetben akad majd olyan is a környéken, aki nem dokumentál, hanem kimenekíti az utasokat, amíg lehet.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.