Nem csak a filmekben játszik autórajongót, a valóságban is odavan az autókért John Cena, akinek a vagyonából egy figyelemreméltó gyűjteményre is futotta, mégis egy Honda Civic a hétköznapi autója.

Nem újdonság, hogy John Cena nagy autórajongó, hiszen pár éve azzal került a hírekbe, hogy megszerezte az egyik első Ford GT-t, majd azzal, hogy eladta, és ezért a Ford beperelte. A szuperautóra ugyanis hosszú várólista volt, és a kiválasztott szerencsések azzal a feltétellel kaphatták meg a GT-t, hogy két évig nem adják el. Cena ezt megszegte, és csak a bíróság tudott igazságot tenni a vitában.

John Cena már húsz éve is odavolt az autókért

John Cena vagyonát 80 millió dollárra becsülik, amivel egy kicsit elmarad Dwayne Johnson mögött, mindenesetre elég tehetős ahhoz, hogy gyűjteményt tartson fenn kedvenc autóiból, főleg amerikai izomautókból. Cenának volt már Gallardója és SLS AMG-je is, és ezek után is meglepő lehet, hogy a mindennapi autója nem egy automata váltós, szuperkényelmes tank, hanem egy manuális váltós Honda Civic.

Persze nem akármilyen Civicről van szó, hanem a Type R-ről, amiből Cena egészen mostanáig egy 2020-as, előző generációs példányt használt. Mint mondja, nemrég vitte karbantartásra, és annyira beleszeretett az újba, hogy azonnal becserélte. Az előző autója most a floridai márkakereskedésben eladó, és bizonyára szép összeget várnak érte, ha pedig arra jársz, és fehér Type R-t látsz, könnyen lehet, hogy Cena ül a volán mögött.

Ez is érdekelhet:

Ez megőrjít! – Honda Civic Type R

Parkoló helyett boxutca, zöld lámpa helyett kockás zászló kell a Honda Civic Type R-nek.

Dwayne Johnson a forgatáson jött rá, hogy nem fér be a Porschébe

A Szikla túl széles a Taycanhoz, de megoldották.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Még a Ford Mustang GTD is lehet durvább!

Egyszerre új és régi az ötajtós MINI Cooper

A világ leggyorsabb elektromos autója annál is gyorsabb, mint gondolnád

További cikkeink a témában