Nem elég izgalmasak az új Ladák? Nézd meg ezeket!

Már nem számít újdonságnak, hogy hazánkban ismét lehet újonnan Ladát venni, de az orosz márka jelenlegi kínálata még messze nem elégít ki minden igényt. X-Tomi ezért izgalmasabbra szabta az új Ladákat.

Lada Granta

A nagy csomagtartójú szedán vagy ötajtós Granta számít a Lada belépőmodelljének. Bár az oroszoknál sportváltozata is van, nálunk nem kapható, de ez nem akadályozta meg X-Tomit abban, hogy két kipufogóvéget, légterelő szárnyat és diffúzort illesszen rá.

Lada Kalina

A Granta műszaki rokona a Kalina, a Lada kisautója, amiből ötajtós és kombi is kapható. Az előbbit igazi sportmodellé faragta a dizájner, a nagy kerék, ültetés és a sárga-fekete fényezés elég jól áll neki. Még érdekesebb a kombi, amiből igazi stílusos szörfös autót csinált.

Lada Vesta

Az orosz márka büszkesége az új Vesta, ami már nemcsak az árával, hanem a képességeivel is felveszi a versenyt a hasonló méretű konkurensekkel. A fehér szedán határozottan jól mutat a nagy fekete kerekekkel és a piros betétekkel, és a kombi is mutatós a kétszínű fényezésével.

Lada 4x4

Nem éppen divatautóként ismerjük az egykor Niva néven bemutatott 4x4-et, pedig a Lada terepjárója mára örök klasszikussá érett, miért ne lehetne a formájáért szeretni? Nem gondoltuk volna, hogy a kétszínű fényezés, ez a felni és az ültetés ilyen jól áll neki.

(Forrás: X-Tomi)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon