Nem akármilyen autóval jutalmazta meg magát LeBron James, akit az NBA legértékesebb játékosának választottak: a G-osztály Maybach-változatával.

Az NBA legutóbbi szezonjában a története tizenhetedik bajnoki címét ünnepelhette a Los Angeles Lakers.

A Király betartotta ígéretét, és negyedszer is felült a trónra

LeBron James megígérte, hogy visszajuttatja oda a Lakerst, ahol a helye van a franchise-nak. Ez sikerült. Mi pedig összefoglaltuk ennek az útnak a történetét.

A finálé legértékesebb játékosa pedig a már négyszeres bajnok LeBron James lett, aki nem mindennapi autóval lepte meg magát. A G-osztály vászontetős Maybach-változatáról van szó, amiből csak 99 példányt építettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tony Bet (@tonybet) által megosztott bejegyzés,

206 centiméteres magasságával LeBron James nem sok autóban fér el kényelmesen, de az 5,35 méter hosszú G-osztályban kedvére nyújtózhat,

akár az S-osztályból származó hátsó foteleket választja, akár a kormánykerék mögé ül. A vászontetős Mercedes-Maybach G 650 Landaulet motorja a 6 literes V12-es, ami 630 lóerőre és 1000 Nm nyomatékra képes.

Maybach kabrióként is itt a legőrültebb G-osztály

S-osztályhoz mérhető kényelem egy 22 colos kerekeken gördülő kabrió terepjáróban: ez az új Maybach.

Nem tudni, hogy LeBron James mennyit fizetett érte, de 2017-ben, amikor újonnan még lehetett kapni, akkor 527 400 dollárért kínálták a limitált szériás G-osztályt, ami 163 millió forintnak felel meg. A sorozat utolsó példánya 1,4 millió dollárért kelt el egy árverésen, és nem valószínű, hogy vesztett volna az értékéből.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés