Ha a Halálos iramban-széria újabb részeivel nem is tudtunk megbékélni, akkor még mind rajongtunk a filmért, amikor Brian O’Conner szerepében Paul Walker azt a Skyline GT-R-t hajtotta, ami hamarosan kapható lesz legóból is.

A sikeres első rész folytatásaként 2003-ban jött ki 2 Fast 2 Furious, magyarul Halálosabb iramban, amiben a ’69-es Camaro és a ’70-es Challenger, a Lancer Evo VII és az Eclipse Spyder, valamint az RX-7, az S2000 és a Supra mellett egy gyönyörű Skyline GT-R is szerepelt. Brian O’Conner autója a V-Spec változat az R34-es szériából, a 2,6 literes hathengeres motorral, a gyári 280 lóerőnél persze nagyobb teljesítménnyel.

A film után csaknem húsz évvel pedig itt a Skyline GT-R legóból készült változata a Speed Champions sorozat újabb tagjaként.

319 darabos készletből építhető össze a 16 centiméter hosszú játékautó, amiről nem hiányoznak az ikonikus kék csíkok, az eredeti GT-R emblémák és a nitrószett sem. Még egy szőke Brian O’Conner minifigura is a csomag része.

Csak azért nem lehet ideális karácsonyi ajándék a Skyline GT-R, mert a Lego kínálatában csak 2023. január elsejétől lesz elérhető.

Persze nem ez az első Halálos iramban-autó a Legónál, hiszen Dominic Toretto legendás 1970-es Dodge Charger R/T-je már most is kapható ekkorában, természetesen a haj nélküli Vin Diesel minifigurával együtt, vagy akár egészen nagy méretben is.

Ez is érdekelhet:

A LEGO tíz legmenőbb újdonsága, aminek ott a helye a polcodon

A listánk komoly veszélyt jelent a bankszámládra.

Countach és további álomautók érkeztek a LEGO kínálatába

Nem a legrészletesebb készletek, de nem is megfizethetetlenül drágák.

A Halálos iramban Dodge Chargere is megjelent Legóból

Tökéletes elfoglaltság otthonra, csak győzd kivárni, amíg megérkezik.

És ezt olvastad már?
Elhagyott sportautók, japán klasszikusok pusztulnak a fukusimai katasztrófa tiltott zónájában
További cikkeink a témában