Mint a Formula–1-es versenyzők közül sokan, Lewis Hamilton is szereti a videójátékokat, és a gyerekkorát elevenítette fel, amikor leült az első PlayStation elé, és kipróbálta azokat a játékokat, amelyek mindig is a kedvencei voltak.

Lewis Hamilton nem származik tehetős családból, ezért arra emlékszik, hogy gyerekkorában két évet kellett nyári munkát vállalnia, autót mosnia, hogy gyűjtsön egy olyan játékra, mint a PlayStation. Az első videójátéka az eredeti Nintendo volt, aztán karácsonyra kapott egy PS-t, de el kellett adniuk, amikor szüksége volt egy sisakra a versenyzői karrierjéhez.

Ilyen sztorikat elevenít fel Lewis Hamilton, amikor a Mercedes-AMG videójában leült az első PlayStation elé, hogy újra kipróbálja azokat a játékokat, amelyek a kedvencei voltak.

Colin McRae Rally, Driver és F1 2000, emlékszel rájuk? Lewis azt is elárulja ebben a videóban, hogy kivel játszott az F1 2000-ben, és azt is megnézheted, hogyan megy neki az első Gran Turismo egy Midnight Purple GT-R-rel.

A Gran Turismo első kiadásában 37-féle autóból lehetett választani, és a GT-R volt az egyik legjobb. De vajon miért nem Mercedest választott? Azért, mert a német gyártó csak a Gran Turismo 2-nél csatlakozott, Hamilton leendő csapata, a Ferrari pedig csak a Gran Turismo 5-ben jelent meg az autóival. Lewis mostanában egyébként a Call of Duty-val és a Fortnite-tal játszik a legtöbbet.

Ez is érdekelhet:

Az eredetinél is jobb lett ez a Nissan Skyline GT-R

Amikor Japánban hozzálátnak, hogy jobbá tegyék az eredetit.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cseh Rolls-Royce – Škoda Superb

Ilyen az, ha az Alpine izgalmas elektromos autót alkot

„A Red Bullnál most eléggé mérgező a környezet”

További cikkeink a témában