Nálunk sosem lehetett kapni, de az Egyesült Államokban a Lincoln a Ford luxusmárkája, és most bemutatták a legújabb elképzelésüket. Az Aviator az aktuális divatnak megfelelően természetesen egy nagydarab SUV, de abból igencsak fényűző fajta.

Még csak prototípusnak hívják, de nagyjából így fog kinézni a legújabb Lincoln Aviator, amikor a közeljövőben gyártásba kerül. A hatalmas SUV-ról még nem árultak el adatokat, csak annyit, hogy duplaturbós benzinessel kombinált, konnektorról tölthető hibrid hajtással fog piacra kerülni, az utastere pedig a legfényűzőbb berendezést kapja meg, amire csak a Fordnál képesek.

Érdemes elidőzni az utastér részletein, hiszen a bőrbe kötött belső tér tele van igényes megoldásokkal, rafinált burkolatokkal és rejtett kapcsolókkal. Az automata váltó irányválasztó gombjait például a középkonzolra tették, ez már hagyomány a Lincolnnál. De a megszokott kulcsra sincs már szükség, hiszen az ajtók nyitása és a motor indítása is okostelefonnal történhet.

Nem az Aviator a Lincoln legnagyobb SUV-je, hiszen nemrég mutatták be a Navigator legújabb változatát, de ez a modell lényegében annak a formavilágát és luxusát kínálja egy szinttel elérhetőbb áron. Mint a Navigator, úgy az Aviator is csak az Egyesült Államokban lesz kapható, pedig szívesen indulnánk vele egy kontinenst átszelő túrára.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon