Luxuslakosztályt és egy Bugattit is rejt ez a lakóbusz

A világ legdrágább lakóautójának számít a Volkner Mobil újdonsága, aminek a garázsából egy Bugatti Chiront lehet elővarázsolni, a lakótere pedig az ötcsillagos szállodák szobáival is felveszi a versenyt.

Azt gondolnánk, hogy akinek telik egy Bugattira, nem fog lakóautóval kempingezni, de a jelek szerint erre a termékre is van igény. A német Volkner Mobil még 2019-ben mutatta be a Performance S névre keresztelt csúcsmodelljét, amiből idén készült el a legújabb kiadás, és jelenleg alighanem ez a világ legdrágább lakóautója.

Az alapokat adó 430 lóerős Mercedes vagy 460 lóerős Volvo lakóbusz önmagában 1,6 millió eurót kóstál, ehhez jön a fényűző berendezés, az aljában lévő garázsból pedig egy 2,5 millió eurós Bugatti Chiront lehet elővenni.

A fűthető és hűthető, időjárásálló garázsban nemcsak a szuperautó, de elektromos kerékpárok is elférnek, és ha nincs bent az autó, akkor a kerti bútorokat lehet ide pakolni, a garázs platformja teraszként is funkcionál.

A lakótérben helyiségenként lehet szabályozni a hőmérsékletet, a fürdőszoba mellett külön zuhanyozó kapott helyet, a konyha pedig egy lakásban is megállná a helyét.

A Volkner lakóbusza tökéletes megoldás lehet olyan tehetős utazóknak, akik az ötcsillagos szállodáknál is különlegesebb helyeken szállnának meg, és ha megtalálták a tökéletes helyet a táborozáshoz, akkor még mindig felfedezhetik a környéket a Bugattival.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.