Magángéphez illő 911 Turbót tervezett a Porsche
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Különleges szériát mutatott be a Porsche a legújabb 911 Turbo S-ből, a repülőgépes utalásokkal tűzdelt Duet kiadást csak egy magánrepülőgép mellé lehet megrendelni.

Az összecsomagolt termékek csúcsa az Embraer magánrepülőgépe és a Porsche 911 különkiadása, amiket csak együtt lehet megvásárolni. A Porsche Exclusive műhelyében készült a Duet névre keresztelt limitált széria a legújabb 911 Turbo S-ből, amit az alul szürke, felül ezüst fényezéséről lehet felismerni.

A két fényezést dupla fehér csík és egy vékony kék vonal választja el egymástól, a kék szín a látványos keréktárcsán és az utastéri kárpitok varrásán is visszaköszön. A legjobb részlet mégis az, hogy a hatalmas

A repülős utalásoknak ezzel még nincs vége, a lajstromszám a távirányítóra is felkerül,

A Sport Chrono stopperének számlapja a repülőgép giroszkópját idézi, egy 1919 Globetimer karóra és méretre szabott táskakészlet is tartozik a járművekhez.

A Duet kiadás csak 10 példányban készül, és csak az Embraer Phenom 300E vásárlói rendelhetik meg. A magángép ára 7,9 millió euró, azaz 2,8 milliárd forint, és a Porsche árát nem árulták el, de aligha számít a lehetséges vevőknek.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.