Teljesen nyilvánvaló, hogy 845 lóerő nem volt elég Ken Block számára, ezért két turbóval látták el és metanollal tankolták meg az összkerékhajtású Mustangot, hogy egy Bugatti Veyronnál is erősebb legyen.

Hoonicorn a neve annak a Mustangnak, amivel Ken Block a Gymkhana hetedik részében parádézott. Nem egyszerűen egy 1965-ös veterán Mustang volt ez, hanem egy olyan összkerékhajtásúra alakított példány, aminek 6,7 literes V8-asa félelmetes 845 lóerőt adott le. Mivel ez nyilvánvalóan nem volt elég a driftelés fenegyerekének, ezért a következő szereplése előtt egy kicsit megpiszkálták az autót.

A gépházból kilógó gigantikus turbókkal és a benzin helyett tankolt metanollal a Hoonicorn V2 már 1400 lóerőre képes. Ken Block szerint ez a legfélelmetesebb autó, amit valaha vezetett, és ha valakinek, akkor neki azonnal elhisszük ezt. A Mustang új fényezést is kapott, méghozzá azért, mert napokon belül egy új videóban látjuk viszont. Addig is az előzetesből kiderül, hogy mályvacukrot sütögetni már nagyszerűen lehet az 1400 lóerős Mustang lángcsóváin.

És ezt olvastad már?
Schumacher egykori céges AMG-jére most bárki lecsaphat