A BMW-nél úgy döntöttek, fokozatosan leplezik le az M3 és M4 új generációját. Spielbergben, a hétvégi MotoGP futam helyszínén egy egészen érdekes álcázással mutatják meg a készülő sportautót.

Tudjuk, hogy hamarosan érkezik az M3 és az M4 új generációja, hiszen a BMW egyszer már megmutatta a két sportmodell prototípusát.

Kiderült, milyen erős lesz az új BMW M3 és M4

Jóval erősebb lesz az elődjénél.

Akkor még olyan álcával borították a karosszériát, ami nem sokat engedett láttatni, most azonban új fóliázást kapott az autó, aminek néhány részletét már megnézheted.

Az új M4 Coupé is megkapja a hatalmas hűtőmaszkot, ami annyira megosztotta a véleményeket,

de a karosszériája izmosabbnak tűnik a 4-es sorozat többi tagjánál. A motorja pedig a háromliteres, soros hathengeres még erősebb változata lesz, 480 lóerővel és kézi váltóval, Competition kivitelben pedig 510 lóerővel.

A BMW az újdonság versenyautó-változatát is mellé tette, és az M4 GT3 egyszerűen fantasztikusan néz ki.

A szériamodellnél jóval szélesebb és laposabb formájú, hatalmas légterelő szárnnyal szerelt gépet már jövőre bevetik: 2021-ben néhány versenyen, 2022-től pedig az összes futamon ezzel állnak rajthoz az eddigi M6 GT3 helyett.

Nem véletlen, hogy a MotoGP futam a bemutató helyszíne, ugyanis a spielbergi Stájer Nagydíj győztese egy vadonatúj (és még be sem mutatott) M4 Coupéval lesz gazdagabb.

Ez is érdekelhet:

Matt szürkében még ütősebb a BMW óriása, az X7

Nem mintha más színben ne lenne az.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában