Még összetörve is 33 milliót ér ez az Audi RS6 Avant

Sokunk kedvence az RS6 Avant, amiből a legújabb generáció minden téren feljebb teszi a mércét. Az árában is, ugyanis még összetörve is egy vagyont kérnek érte.

Az Audi már több mint egy éve bemutatta az RS6 Avant új generációját, ami gyárilag is 600 lóerős biturbó V8-as motorral érkezik.

Az eltelt idő alatt többféle tuningolt változat készült belőle, és itt az ideje annak is, hogy az első példányok feltűnjenek a használtpiacon. Méghozzá nemcsak megkímélt állapotban, hanem akár összetörve is, mint az, amit most mutatunk.

A balesetben alaposan megsérült az eleje és a hátulja is, de jobban megnézve kiderül, hogy főleg felületi a sérülés, a sárvédőn, az ajtókon, a lámpákon és a lökhárítókon kívül az intercooler és a futómű bánta az ütközést.

A hirdetés szerint a hajtáslánc tökéletes, az autó járóképes, még ha nem is mennénk vele messzire, de menthetőnek tűnik. Persze ehhez először meg kell venni, ami nem lesz olcsó. A típus amerikai alapára 110 ezer dollár (nálunk legalább 40 millió forint), és a jól felszerelt, de törött autóért 113 670 dollárt kérnek, ami 33,5 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.