Nem sokkal azután, hogy a szélcsatornában végzett teszteken készült képekről már láthattad a Mercedes-AMG új négyajtós sportkocsiját, most újabb fotókat adtak ki a hamarosan bemutatkozó autóról. Ezeken is álcázzák, csak egy kicsit másként.

Milyen álca az, ami nem rejti el az autót, hanem éppen felhívja rá a figyelmet? Ilyet kapott a Mercedes-AMG legújabb típusa, aminek már nincs sok hátra a premierjéig. A négyajtós AMG GT-t éppen néhány napja mutatták meg a prototípusokhoz készített hagyományos álcázással, és máris itt vannak a következő képek, egy egészen feltűnő fóliázással.

A matt fekete alapon élénkzöld lángnyelvek nem elrejtik, hanem éppen ellenkezőleg, azonnal feltűnővé teszik a négyajtós AMG GT prototípusát.

A korábbiakhoz képest pedig már egészen sokat láthatsz magából az autóból. Az előző évi genfi autószalonon állakat ejtő AMG GT Concept szériagyártásra kész változata hasonló frontrészt kap, mint a többi AMG GT, a 4 literes V8-as motorja is abból érkezik, a tetővonala pedig egyértelművé teszi, hogy a Porsche Panamera legkomolyabb ellenfeléről van szó.

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
Hirdetés