Amely valójában majdnem tizenhét éves. Érdekes? Az bizony.

Nem kilométert, hanem állapotot veszünk – szól a használtautó-vásárlás egyik alaptétele, amit ugyan sokan nem fogadnak meg, mert nyugodtabbak, ha egy sokat futott, de jó kondiban lévő kocsi helyett egy rosszabb, de kevesebbre tekert kilométerórájút vesznek meg. Furcsa, mégis tény.

Aki kötekedni akar, azt mondhatja erre az E osztályra, hogy öreg. A többiek esetében azonban teljesen mindegy, hogy kilométert vagy állapotot keresnek, mert ez a kocsi majdnem tizenhét év alatt – dokumentáltan –

mindössze 4980 kilométert tett meg,

ennek megfelelően teljesen újszerű.

Valami gond azért mindig van, ehhez hasonló, csodás esetekben általában az, hogy bár az autó tényleg gyakorlatilag szalonállapotú, gyengén felszerelt, kismotoros változat. Ez viszont egy 3,2 literes V6-os, 224 lóerős benzines, automata váltóval, ahogyan az egy Mercedesnél kell, a középső, Elegance felszereltségi szinttel, népszerű, ezüstmetál színben.

Tizenhét éves E osztályért alapvetően nagyon sok az ötmillió forint, egy újért viszont bagatell. Ez egy tizenhét éves új – majd kiderül, a piac mennyire értékeli ezt a konfigurációt.

Megvan még ez a különlegesség is:

(Forrás: Használtautó.hu)

És ezt olvastad már?
Az autótörténelem tíz legizgalmasabb Volvója
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!