A szabadidő-terepjárók a legnépszerűbb modellek manapság, és ezt a Kia sem hagyta figyelmen kívül, ezért crossover változatban is elkészült az új Ceed. A bemutatójára egy kicsit még várni kell, de egy képet már mutattak róla.

Az új Ceed a Kia legjobban sikerült autója lett, ami a hagyományos ferdehátú és kombi mellett már kupés formájú kombiként is kapható ProCeed néven.

Azt gondolhatnád, hogy ennyi elég is a sikerhez, de a Kia egy negyedik karosszériaváltozatot is kitalált hozzá: hamarosan érkezik a megemelt szabadidős kivitel, aminek XCeed lesz a neve.

Az újdonságról egyelőre csak annyit lehetett tudni, hogy a ferdehátú Ceed adja hozzá az alapokat, de most megmutatták az első képet róla. A frankfurti központban dolgozó formatervezők nem intézték el annyival, hogy megemelték a futóművet, és körben műanyag burkolattal látták el, hanem teljesen új karosszériát készítettek hozzá, sportosan lejtős hátsó szélvédővel.

ahol még két hasonló méretű crossover, az elektromos Soul és a Niro is ott van. Most meg kell elégednünk ennyivel, részleteket ugyanis csak a hivatalos premieren árulnak el róla, amit három hét múlva tartanak.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon