Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az egyik Angliában, a másik Írországban történt, de mindkettő a napokban, és mindkettő überciki. Egy sor érzelem fog ébredni benned ettől a cikktől.

Kevés annál siralmasabb látvánnyal találhatja magát szembe egy autófanatikus, mint egy összetört szupersportautó, és ebből a látványból az elmúlt néhány napban bőven kijutott néhány embernek.

Ráadásul nem csak annyi történt, hogy két ferkát megzúztak, hiszen a maga nemében mindkettő baleset kínosabb, mint a fehér zoknira húzott szandál.

Az első West Yorkshire-ben történt Outlane közelében, ahol a Ferrari angol PR-autóját sikerült megcsuknia egy újságírónak. Ezt a kék Spidert vezette anno Jeremy Clarkson, amikor még a Top Gearben kereste a milliókat. Ő talán még ki is tudta volna fizetni a kárt, ha nagyon akarta volna, de az a londoni zsurnaliszta, aki sajnálatos módon nem tudta az aszfalton tartani a verdát, biztosan nagy adagokban eszi az ideget a baleset óta.

Vizuál:

Leginkább egy újságíró tudja igazán átérezni, mennyire lehet ciki egy ilyen történet, de a másik baleset szívásfokát már bárki fel tudja mérni.

Szintén néhány napja történt, hogy egy zsírúj Ferrari 488 GTB tulajdonosa repesztett éppen hazafelé a szalonból Belfast közelében, amikor hirtelen rájött, hogy közel sem tud olyan jól vezetni, mint kellene. A számláló 110 megtett kilométert mutatott, amikor a vassal leszáguldott az útról és egy fának csapódott.

Vizuál 2:

Ha benned már akkor is elkezd termelődni a parahormon, ha egy gólya lefossa az autód motorháztetejét (nyugi, vagyunk így páran), akkor ez a két sztori biztosan megcsavarja egy kicsit a szíved.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.