Nico Rosberg az elektromos autók rajongója, ezért érthető, hogy nagy lelkesedéssel vette át a horvát szupersportautó, a Rimac Nevera első sorozatgyártású példányát.

Minden egzotikus sportautóért rajong Nico Rosberg a Ferrari F40-től a sirályszárnyas Mercedes-Benz 300 SL-en át a McLaren P1-ig, de az elektromos autókat kedveli igazán, ezért nem meglepő, hogy az elsők között rendelte meg a horvát Rimac kétezer lóerős szuperautóját. Még a prototípusát is vezethette, és most, hogy elindult az egészen pontosan 1914 lóerős teljesítményre képes Nevera sorozatgyártása, boldogan vette át a neki készült legelső példányt.

Az F1-es világbajnok a legújabb húszperces videójában gyors áttekintést ad a Rimac történetéről, a márka alapítójának kalauzolásával bepillanthatsz a gyártásba, és azt is láthatod, hogyan adják át a limitált szériás Nevera minden egyes példányát. Nem ez lesz az utolsó, hogy Nico Rosberg videót készít az autóról, hiszen már alig várja, hogy vezesse, ezért a következő epizódban Monacóban és környékén próbálja majd ki.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Kínai elektromos autó döntötte meg a leggyorsabb driftelés rekordját