A Copart egy dallasi székhelyű, használtatókkal foglalkozó aukciós szájt, ami most egy olyan tételt hirdetett meg árverésre, hogy a vér meghűlt az ereinkben.

Ez, amit itt a képen látsz állítólag egy Ferrari 458... volt valamikor.

Jól látod, igen erős túlzás sérült autónak csúfolni ezt a néhány zsáknyi hamut, rozsdát, és a felismerhetetlenségig szétégett alkatrészek kupacát. A szebb napokat látott szupersportkocsi valami borzalmas baleset részese lehetett, melynek következtében teljesen kiégett, és ha nem állítanák, hogy egykoron az ágaskodó ló sziluettjét viselte magán, tőlünk akár egy bármilyen másik autó hullája is lehetne.

Ha nagyon figyelsz, azért a V8-as maradványait ki lehet szúrni, és az elhelyezkedése alapján azt is meg lehet tippelni, hogy anno ez egy középmotoros gép lehetett.

Már helyből viccesnek tűnik, hogy a cég ezt megpróbálja elsózni, de a csattanó még csak ezután következik: a borzalom kikiáltási ára 275 ezer amerikai dollár, azaz majdnem nyolcvanmillió forint.

Nos, mi tényleg arra gyanakszunk, hogy ez csak egy okos mediahack lehet, amivel a Copart ügyesen tesz szert némi ingyenreklámra, de ha mégsem erről van szó, nem lennénk a leendő tulajdonos kezelőorvosa helyében.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában