Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Láthattad már Matt Hummel történetét, azét a Porsche-rajongóét, aki patinás állapotban lévő 356-osával szeli a kaliforniai utakat. Most egy másik, hasonlóan sokat látott példánnyal indult európai körútra, útba ejtve Le Mans-t és Stuttgartot is, a képek láttán pedig szívesen tartottunk volna vele.

Sokan az utolsó csavarig felújítják veterán autójukat, de Matt Hummel nem ilyen. A 42 éves kaliforniai egy 1956-ból származó 356 Coupéval jár, ami olyan állapotban van, mint egy hatvanéves, minden nap használt autó. Matt most nem ezzel, hanem egy másik, 1964-ben gyártott 356 SC-vel indult neki egy európai körútnak, hogy a végén leszállítsa az autót japán vevőjének.

Hajóra tette tehát a Porschét, és két hét múlva Le Havre-ben kapta meg újra, onnan indult Párizsba, majd Le Mans-ba, ahol a legendás versenypályán klasszikus Porschéknek szerveztek versenyt a márka hetvenedik évfordulójára. Matt, aki útközben sok rajongóval találkozott, ezután Stuttgart felé vette az irányt, ahol a gyári múzeum archívumába is benézhetett.

Mi is jártunk egy porschés bulin, nézd meg, milyen volt:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.