A hetvenes évek stílusát hozza az Ice Green metálfényezés, amire ezt a ’76-os Porsche 911S-t festették, és az eladó autóhoz nemcsak profi fotókat, de hangulatos klipet is forgattak, ami azonnal felkelti a birtoklási vágyat.

A hetvenes évek derekán jelent meg a nagy műanyag lökhárító a Porsche 911-esen, amire az amerikai szabályok miatt volt szükség, és amivel csaknem tizenöt évig gyártották az akkor már ikonikus formájú sportautót. A 2,7 literes hathengeres motorja akár 210 lóerőt is tudott volna, de az emissziós előírások miatt az amerikai modellek teljesítményét 175-re kellett mérsékelni.

Nem bánnánk, ha a mi garázsunkban állna ez az 1976-os Porsche 911S, amit eredetileg is erre az Ice Green metálszínre fényeztek.

A korához képest elég jól felszereltnek számít, hiszen a klímaberendezés, az elektromos ablakemelő és a motorosan mozgatott napfénytető sem hiányzik róla, nem maradhattak el a 15 colos Fuchs kerekek sem.

Az autó az elmúlt évtizedet raktárban töltötte, majd rendbe tették, mielőtt meghirdették a Bring a trailer aukcióján. A színén kívül pedig még kívánatosabbá tették azok a fotók és az a klip, amit Utah államban, a Nagy-sóstó területén lévő Antilop-szigeten készítettek. Megérte a fáradozást, a Porschét ugyanis végül 78 ezer dollárért adták el, ami 28 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

Ametisztlilában még kívánatosabb a Porsche 911 Turbo

Mi inkább ezt választanánk a Bad Boys feketéje helyett.

Lola nem a lány, hanem a fehér Porsche neve

Lolát gyakran fotózzák lányokkal.

Hihetetlenül könnyű lett ez a modernizált Porsche 911-es

Szénszálas anyagot használtak ehhez a gyönyörű klasszikus Porschéhez.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában