Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ansel Elgort a Baby Driver sofőrjeként vált híressé, most pedig a filmben szereplő Subarunál nem is kevéssel jobb autó volánja mögé ülhetett be. Előtte azonban még meg kell tudnia egy-két dolgot a 918 Spyderről.

A Nyomd, bébi, nyomd nálunk a múlt év egyik legjobb filmje volt, a 23 éves Ansel Elgort számára pedig ugródeszkának számított, hogy bekerüljön vele Hollywood legjobbjai közé. A történetben Baby egy régi Subarut vezet észvesztő tempóban, és rögtön eszedbe jut, mi mindenre lenne képes egy komolyabb sportautóval. Most a Porsche megmutatta a 918 Spydert a színésznek, aki el is vihette egy körre.

A nyolcperces rövidfilm a Porsche Top 5 sorozatának idei nyitóepizódja, és a stílusa kissé el is tér a korábbi részekétől. Ansel a videojátékokon felnőtt kamaszként csodálkozik rá a versenygép-technikájú szuperautóra, csibészes mosolyával alig várja, hogy beindítsa a gépet. A mennyei hangú 4,6 literes V8-as motorral a 918 Spyder vezetése még egy olyan elhagyatott gyártelepen is nagy élmény, mint ahol a rövid próbakörre sor került.

Anselnek, és persze neked is az a Lars Kern mutatja be a Porsche szuperautóját, aki gyári tesztpilótaként jelenleg is tartja a Nürburgring körrekordját: nem is olyan régen 6 perc 47 másodperc alatt ért körbe a Nordschleifén a 911 GT2 RS-sel. Ha már Baby Driver a téma, akkor a rövidfilmből nem hiányozhat néhány látványos jelenet, és persze az az 5 dolog, amit érdemes tudnod a Weissach csomagos Porsche 918 Spyderről.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.