A Vissza a jövőbe-filmek időutazó DeLoreanje és az új Taycan között több a hasonlóság, mint gondolnád: erre mutat rá a Porsche ötletes klipje.

Ma van a napja, október 21-e, amikor Marty és Doki megérkeztek a jövőbe, pontosabban 2015-be, és ezt egy szellemes reklámmal ünnepelte meg a Porsche. A Vissza a jövőbe-filmek időutazó DeLoreanje és az új Taycan között ugyanis több a hasonlóság, mint gondolnád. Persze a Porschének nincs rozsdamentes acélból készült karosszériája, és fluxuskondenzátor sem dolgozik benne, de

Marty és Doki mit nem adtak volna egy 761 lóerős Taycanért, ami három másodpercen belül gyorsul százra!

Az eltelt idő alatt kiderült, hogy nemcsak 1985-ben, de még napjainkban sem lehet minden drogériában plutóniumot kapni,

amire szükség volt ahhoz, hogy 1,21 gigawattot állítsanak elő az időutazáshoz. 1,21 gigawattnál azonban több is rejlik abban az óriási elektromosautó-töltőhálózatban, aminek már több mint 4800 töltőpontja van az Egyesült Államokban és Európában, és amiről 22 perc kell csak ahhoz, hogy 80 százalékra töltődjön egy Taycan akkumulátora.

Ha nem is légdeszkákon rójuk az utcákat az önbefűzős cipőnkben,

azért már simán lehetett színesbőrű egy polgármester, sőt, az Egyesült Államok elnöke is, amiről Goldie Wilson, a főtéri gyorsétterem takarítója még csak álmodhatott 1955-ben. A karaktert alakító Donald Fullilove tért vissza a Porsche klipjéhez, hogy megmutassa, mennyire kényelmes a márka elektromos autója.

A filmes utalásokkal teli klip mellé fantasztikus fotókat is készített a Porsche, most pedig újra meg kell néznünk a filmet...

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Hamilton elmondta, kit szeretne világbajnoknak látni, miután visszavonul az F1-től