A Red Bull frusztrált a versenyképtelenség miatt, ezért a Reanult helyzete is kínos. Hacsak nem jön az Audi, ki is lépne mindkettő a Forma–1-ből.

A Red Bull elég gyatrán kezdte az idei F1-es szezont, és nagyon úgy tűnik, hogy a tavalyi botladozás után még mindig nem tudott kimászni a gödörből. Hol van már az a 2010–2013-as sikersorozat?

A Red Bull-birodalom feje szépen csendben, de azért elég határozottan meg is jegyezte, ha nincs győzelem, nincs nyereség, akkor pedig a csapat kiszáll az F1-ből. Valószínűleg ezzel a fenyegetőzéssel csak a (csapata számára kedvező) szabálymódosításokat szeretné kiharcolni.

Szóval a Red Bull igencsak frusztrált a versenyképtelensége miatt, és a csapat motorját szállító Renault helyzete sem egyszerű – mondjuk úgy, hogy eléggé kínos – , és már francia gyárnál is felmerült az F1-ből való lelépés gondolata.

Mi lehet a megoldás? Hát arról pletykálgatnak az F1-nagyvilágban, hogy a Red Bull szövetséget kötne az F1-be tartó Volkswagen-csoporttal, és szívesen versenyezne az Audi motorjaival.

Az megvan, hogy a Juve BL-rekordott döntött?

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában