Igazán ritka példány, nemrég kezdték gyártani!

Időről időre megkínálja a Rolls-Royce európai főigazgatósága kicsiny szerkesztőségünket valamelyik aktuális Rolls-Royce modellel, hogy barátkozzunk a gondolattal, milyen lenne, ha mi is nyernénk közbeszerzést megvenné egy szabadalmunkat egy nagy gyógyszercég és megtollasodnánk.

Idén ráadásul megtapasztalhattuk, ahogy a RR felszáll az SUV-rollerre, és meghajtja rendesen, ugyanis a Cullinan is kikötött nálunk. És hogy milyen volt lángost enni a csomagtartójából?

Ha egy kicsit többet is szeretnél tudni róla, akkor összeszedtünk egy-két gondolatot. Ha úgy érzed, hogy ehhez még fiatal vagy, akkor ez a Rolls-Royce lesz a te autód: Wraith.

Szóval amíg a csapat egyik fele élvezkedett a Cullinanben, addig nekem egy klasszikus jutott. Egy igazi ikon, a legismertebb és legjelentősebb modellek egyike, a Phantom.

Kapcsolatunk mindössze pár órára jelentette a világ számára azt a feldolgozhatatlan érzést, hogy mégis mit keres bárki, de főleg ez a fickó egy ilyen autóban?! Őszinte leszek, nem az én világom ez a méret, de azért megpróbáltam beleélni magam, milyen lenne, hogy budapesti lakosként egy VIII. generációs Phantommal élek szimbiózisban, mely 2017-ben a Top Gear szavazásán az év luxusautója címet is megszerezte. Milyen lenne, ahogy szelném a város útjait, fürkészném a közönség tekintetét, és napi szinten élném meg, hogy könnyedén átlibbenek a városon ezzel a két és fél tonnás, több mint százmilliós autóval, ahol háromszor annyi henger dolgozik az utam sikeréért, mint az átlagember autójában, mellettem a másik sávban.

Helló, Budapest, megérkeztünk az aktuális Phantommal!

(Videó: Bodor Tamás, fotók: Donkó Péter)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Fel nem tett kérdésre ad választ a Ford Ranger MS-RT

Nagyon jól áll a kombiság a Volkswagen ID.7-nek

További cikkeink a témában