Megérkezett az első Bugatti Chiron az Egyesült Államokba, és hol máshol, mint a gyönyörű veteránok és izgalmas prototípusok felvonulásán, a Pebble Beach-i Concours d’Elegance-on mutatták meg. Sárga és fekete, de azért taxinak nem fogják nézni.

Megkapta az első amerikai vásárló az új Bugatti Chiront. Európa után az Egyesült Államok a molsheimi luxusmárka legnagyobb piaca, ezért nem meglepő, hogy a Chironra eddig beérkezett rendelések harmada is innen származik.

Pedig amerikaiként egyáltalán nem olcsó az új Bugattit megszerezni, hiszen a szállítással és adókkal együtt az ára 2 998 000 dollár, ami 772 millió forintnak felel meg. Mégis, a gyártani tervezett 500 darab több mint felét már lefoglalták világszerte.

Feltűnőnek elég feltűnő az első amerikai Chiron, hiszen nem a Bugatti jellegzetes kékjére, hanem sárgára és feketére fényezték. A két szín remek kontrasztot alkot a karosszérián és a teljes egészében bőrrel borított utastérben is.

Sárgák a könnyűfém kerekek, a Bugatti jellegzetes formájú hűtőmaszkja és a Chiron karakteres oldalsó íve is. De ha jobban megnézed, rajta vannak azok a hátsó lökhárítóbabák is, amiket csak az USA-ban követelnek meg a Chiron hátuljára.

És ezt olvastad már?
Szerinted ki lesz idén a Forma–1 világbajnoka? Szavazz!
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz