Idén júliustól már ötszáz autóval üzemel Budapesten a Share Now, ezzel a legnagyobb autómegosztó flottává válik Magyarországon. Az elérhetősége is tovább nőtt, több más település mellett már Érden is elérhető a szolgáltatás.

Hamarosan a Share Now-é lesz Magyarország legnagyobb autómegosztó flottája, hiszen júliustól már ötszáz autóval, még nagyobb területen állnak a car sharing szolgáltatást használók rendelkezésére. A flotta növelése mellett egy újabb modellt is beszereznek,

25 darab elektromos hajtású Peugeot e-208 jelenik meg a Share Now kínálatban.

Ezeket az autókat is pár perctől egészen több napos időtartamig lehet bérelni, és a benne található töltőkártyával az egész országban díjmentesen tölthetők a partnerhálózaton.

Nemcsak a legtöbb autóval, hanem az egyik legnagyobb szolgáltatási zónával is a Share Now büszkélkedhet, mára több mint száz négyzetkilométert fed le a szolgáltatási területe. A budapesti kerületeken túl folyamatosan vonnak be újabb településeket,

Budaörs, Budakalász és Dunakeszi mellett júliustól már Érden is lehet bérelni a Share Now autóit.

A flotta növelését az igények növekedése indokolja, a jelenlegi gazdasági és autóipari körülmények közt még vonzóbb a car sharing, az azonnal elérhető, igény szerint bérelhető autók piaca. A Share Now felhasználása jelentősen nőtt az utóbbi időben, az ügyfelek és a vezetések száma is minimum megduplázódott, az üzleti felhasználás megnégyszereződött.

Az autómegosztás tehát itthon is egyre elterjedtebb, amivel egyre többen csak akkor használnak autót, amikor valóban szükségük van rá, és ezt más közlekedési megoldásokkal egészítenek ki. A megosztott autókat hatszor gyakrabban használják, mint a magánjárműveket, ezért nincs szükség annyi parkolóhelyre, ha egyre több magánautót helyettesítenek a jövőben.

Nemrég kipróbáltuk a Share Now többi új modelljét is:

És ezt olvastad már?
Mi ez a furcsa autócska, ami rekordot döntött a goodwoodi pályán?
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő