Nem tudjuk eldönteni, hogy dühítően pazarló autórombolás, vagy a tudomány céljából végzett érdekes kísérlet, amikor óriási kerekeken tesznek alaposan próbára egy Tesla Model 3-at, mindenesetre akkora őrültség, hogy ezt mégiscsak látni kell.

Mi lenne velük az internet nélkül? Például nem láthatnánk olyan videókat, amikor valaki szekérkereket szerel egy Dodge Challengerre, hogy aztán gumifüstölés helyett menetet vájjon vele az aszfaltba. Óriási nézettséget lehet elérni azzal, ha ehhez hasonló őrült ötleteket váltanak valóra, és bár a látványos felvételek értelmetlen pusztításnak tűnnek, de tudományos kísérletként is felfoghatók. Mondjuk, ilyet még a brit tudósok se találnának ki.

Mégis kinek jutna eszébe három méter átmérőjű vaskerekeket szerelni egy autóra?

Az ötlet annyira nem új, hogy már az oroszok is megcsinálták, bár azt nem tudjuk, hogy mire jutottak vele. A következő videón látható Tesla Model 3-mal azonban mindent kipróbáltak, ami csak eszükbe jutott. Még a feje tetejére is állították az autót, és elég körülményesen ugyan, de úgy is vezethető maradt. Nem mindennapi látvány volt az utakon, az biztos.

Nem vagyunk az értelmetlen rombolás hívei, bár Jeremy Clarkson őrültségein még jót nevettünk, de ökölbe szorul a kezünk, ha csak eszünkbe jut az orosz youtuber, aki több luxusautóját is felgyújtotta már, mert csak. Nem áruljuk el a csattanót azzal, ha azt mondjuk, hogy ennek a szegény Teslának is rossz vége lesz, de addig is legalább kipróbáltak pár olyan dolgot vele, ami talán már neked is piszkálta a fantáziádat.

Ez is érdekelhet:

Szekérkerekeken hajtotta a 700 lóerős Dodge Challenger Hellcatjét

Még gumit égetni is próbált, meglepő eredménnyel.

A hatméteres fakeréken autózásnak nem lett jó vége

Ki is próbálták, de rosszul sült el.

Lamborghinivel akart átugratni egy másikat egy youtuber

Azt mondta, kiszámolta, hogy menni fog.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában