Lángba borult egy sportautó a Top Gear forgatásán, pedig nem így tervezték
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem is olyan régen Richard Hammond úszott meg egy komoly balesetet a The Grand Tour forgatásán a Rimac elektromos szuperautójával, most pedig a Top Gear műsorvezetője járt hasonlóan. Chris Harris és navigátora, Eddie Jordan sértetlenül megúszták, az autó nem.

Nem állnak messze a látványos jelenetek a Top Gear stábjától, pedig Clarksonék már egy másik adásban szórakoztatnak. Ha kell, akkor autókat ejtenek le sziklafalról, vagy robbantanak fel a műsorban, de most nem így tervezték a történetet. Csak egy jót szerettek volna autózni a Monte-Carlo-rali útvonalán, amikor az autó lángba borult.

Nem a mostani az első eset, ez még Clarksonék idejében történt:

Chris Harris éppen arra készült, hogy a volt F1-es csapattulajdonos Eddie Jordan társaságában végigautózzon a Monte-Carlo-rali egyik gyorsasági szakaszán az Alpine vadonatúj sportautójával. Egyszer csak villogni kezdtek a visszajelző fények, leállt a motor, és mire félrehúzódtak a kocsival, már lángok csaptak ki alóla.

Nézd meg a képeket a balesetről itt:

Harris és Jordan szerencsésen megúszták az esetet, mindketten tűzálló overallt viseltek. Az Alpine már nem járt ilyen jól, percek alatt az egész autó lángokban állt. Eddie Jordan szerint amíg mentek, addig csodásan muzsikált a francia sportautó alattuk, és a Monte-Carlo-rali egy szakaszán végigmenni mindig is nagy álma volt. A gyártó azt ígérte, hogy kivizsgálja a rejtélyes esetet.

Mindenesetre nagy kár a csodálatos Alpine-ért:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.