A Supra előző generációját azért is lehetett szeretni, mert az átépítésének csak a képzelet szabott határt. Most azonban a jelenlegi szériából mutatunk egy alaposan izmosított példányt.

A rajongók csalódottan vették tudomásul, hogy a legendává vált Supra örökébe egy olyan sportautó lépett, amit a BMW-vel közösen fejlesztett a Toyota. Az új Supra azonban a bemutatása óta eltelt idő alatt megmutatta, hogy szinte úgy lehet tuningolni, mint az elődjét, legyen szó akár a külalakjáról, akár a soros hathengeres motorjáról.

BMW-tuningcég vette kezelésbe az új Suprát

Rögtön tudták, mihez kezdjenek vele.

A Supra formája már gyárilag is elég izgalmas, de a Zacoe Performance jóval látványosabb külsőt álmodott a japán sportautónak. A karosszériáját alaposan kiszélesítették, a lökhárítókat és a motorházfedelet is lecserélték szénszálas anyagból készült darabokra. A tuningcég szerint ezzel jobb lett a motor hűtése, és a leszorítóerőt is növelték.

Az építés ezúttal nem érintette a motort, de azt már korábban megtudtuk, hogy a BMW-féle hathengerest is fel lehet húzni 1000 lóerő környékére:

1000 lóerős driftautó épül már az új Suprából is

Úgy tűnik, hogy a BMW-motort is fel lehet húzni.

És ezt olvastad már?
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
További cikkeink a témában
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
Hirdetés