Még mindig akadnak olyan szocialista autók, amelyek papírba csomagolva töltötték az elmúlt évtizedeket, és most is úgy néznek ki, mintha újak lennének. A következő Trabant 601 S-nek éppen ezért meg is kérik az árát.

Nem olyan régen tűnt fel az interneten az a zöld Trabant kombi, amiért egymást taposták az érdeklődők, és a liciten végül 2,5 millió forintért kelt el.

Kétmillió forintnál jár a 16 ezret futott nagypapa-Trabi licitje

Aki veteránkorú, de új autót akar, még részt vehet az árverésen.

De nem ez az egyetlen Trabi, ami újszerű állapotban került elő a garázs mélyéről, és hihetetlen összegért hirdetik. Most egy olyan 1976-os példányt mutatunk, amit nem bocsátanak árverésre, hanem eleve 2,55 milliót kérnek érte, és a képeket elnézve mindjárt megérted, miért.

A fehér Trabit tíz éve hozták el az első tulajdonosától, ahol lepedőbe csavarva állt a garázsban, és azóta csak egy-két találkozón járt,

nem ment többet száz kilométernél. Az órája 45 ezret mutat, de ezt is nehéz elhinni, ha alánézel. A Trabi alul olyan, mintha most jött volna a gyárból, és a belső térben sincs nyoma a használatnak, a szőnyegek még sosem voltak igazán koszosak.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában