Valtteri Bottas eladja a Mercedes-AMG GT-jét, és ezt sokan máris üzenetnek veszik, pedig lehet, hogy egyszerűen csak nincs rá szüksége.

A Twitteren írta meg Valtteri Bottas, hogy eladja a Mercedes-AMG GT-jét. A finn rendszámos GT S-t 2018-ban gyártották, és az eltelt évek alatt csak 16 ezer kilométer került bele, tehát szinte újnak számít. A 4 literes biturbó V8-as motor ebben a változatban 523 lóerőre képes, amivel 3,8 másodperc alatt gyorsul nulláról százra.

Sokan máris mögöttes tartalmat látnak abban, hogy Bottas meghirdette az autót,

és a Twitteren nagyot mennek a szellemes kommentek is, mint az, amiben megkérdezik George Russelt, nem érdekli-e az autó. Pedig egy hirdetés még nem feltétlenül jelenti azt, hogy Bottas már kifelé tart a csapatból, lehet, hogy egy újabb modell mellett nincs rá szüksége.

Russelt egyébként sem érdekli, mert már neki is van egy:

Mindenesetre a vevője olyan AMG GT-t szerezhet meg, aminek a Mercedes F1-es pilótája volt az első tulajdonosa, és ez magyarázza meg, hogy az újonnan 230 ezer eurós autóért jelenleg 190 ezer eurót kérnek. Az új tulajnak Bottas személyesen adja át az autót, és meg is hívja egy közös gokartozásra a saját pályáján.

(Képek: Valtteri Bottas/Twitter)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Végre egy balesetmegelőzési kampányvideó, ami úgy szörnyű, ahogy szörnyűnek kell lennie