A kilencvenes évek megkerülhetetlen slágere volt az Ice Ice Baby, és a klipben látott fehér Mustang a legjobb kezekben maradt: Vanilla Ice őrzi a gyűjteményében.

A legutóbb akkor hallottunk Vanilla Ice slágeréről, amikor a Trónok harca szereplői rappelték el az Ice Ice Babyt.

Ki van zárva, hogy ne ismernéd a számot, ami a kilencvenes években vált óriási slágerré, és egyben az első hip-hop kislemez volt, ami a toplisták élére került, szélesebb közönséggel is megkedveltetve a műfajt.

Ha elég sokat láttad akkoriban a klipet, akkor emlékezhetsz a fehér Ford Mustangra is, amiről most kiderült, hogy a legjobb kezekben van: még mindig Vanilla Ice garázsában áll. Az 53 éves rapper a Facebookon mesélte el, hogy ma is ez a kedvenc autója, mert a számára dicsőséges kilencvenes éveket idézi fel.

„Soha nem gondoltam volna, hogy ez az autó ennyire ikonikus emléke lesz a ’90-es éveknek. Ma is gyűjtöm az autókat, de egyik sem ébreszt bennem annyi érzelmet, mint ez. A kilencvenes évek minden idők legjobb évtizede!”

– vallja a rapper, aki egy kicsit gyűrött régi fotót is mutatott a GO ICE rendszámot viselő autóról.

„Ez a fotó egy olyan korszakra emlékeztet, amikor az emberiség sokkal optimistább volt, mint manapság. Amikor nem volt szükségünk Fortnightra, csak elmentünk otthonról, és jól éreztük magunkat.”

Vanilla Ice rendesen berúgta a nosztalgiát ezzel a fotóval, és lehetetlen, hogy ne nézd meg újra a klipet most azonnal!

Ezt a történetet is látnod kell:

És ezt olvastad már?
Rejtélyes, teljesen elektromos hajtású M-es modellt tesztel a BMW