Ha a garázsodba nem is állíthatsz egy Bugattit, de mostantól a csuklódra felcsatolhatsz egyet: megjelent a szuperautógyártó okosórája.

Sokunk számára elérhetetlen álom egy Bugatti birtoklása, de a márka rendszerint megjelenik olyan termékekkel, amelyeket bárki megengedhet magának.

Nem olyan régen mutattuk a Bugatti legújabb kollekcióját, benne ruházati cikkekkel és kiegészítőkkel, most pedig itt a szuperautógyártó okosórája, ami nem lett elérhetetlenül drága.

Persze nem a Bugatti által fejlesztett óráról van szó, hanem az egyébként is minőségi okosórákat gyártó osztrák VIITA cég termékéről,

amit a Bugatti a saját nevére vett, miután meggyőződött annak kiemelkedő színvonaláról. A kollekció a Bugatti Ceramique Edition One nevet kapta, és a márka autóira utalva Pur Sport, Divo és Le Noire változatban rendelhető.

Az okosórákat kézzel szerelik össze több mint 1000 alkatrészből 20 nap alatt,

a felhasznált anyagok közt kerámiát és titániumot találsz, és a gyártója saját szoftvert is fejlesztett hozzá. A 390x390 pixeles érintőkijelzőn kezelhető alkalmazás 90-féle sportot támogat, többek közt GPS-követővel, köridőmérővel és véroxigénszint-figyelővel is rendelkezik.

A számlapok stílusa is a Bugatti szuperautóit idézi, és a 445 milliamperórás akkumulátorral nem kell gyakran tölteni, a gyártója szerint két hétig is bírja az óra. A modelleket a Kickstarteren lehet megrendelni, és a legjobb, hogy nem is megfizethetetlenül drága: 899 eurót kérnek érte, ami valamivel több, mint 300 ezer forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Lehetne találni jobb SUV-t a Sorentónál, de minek – Hybrid és ecoHybrid-teszt