Az elektromos autók korában ilyen lesz a Volkswagen Touareg

A Volkswagen gyors egymásutánban mutatja be az elektromos autókat, már a hetedik prototípust leplezték le. Az ID Roomzz azt mutatja meg, milyen lesz a német márka teljesen elektromos hajtású modellje a Touareg kategóriájában.

Még éppen csak most jelent meg az új Touareg egy V8-as TDI motorral, de a Volkswagen már bejelentette, hogy ebben a kategóriában ez lesz az utolsó ilyen erőforrás.

Sokkal inkább a jövőre koncentrálnak, és a héten nyíló sanghaji autószalonon már a hetedik teljesen elektromos hajtású tanulmányautójukat leplezik le, ezúttal a Touareg méretében.

hogy akár két éven belül, 2021-ben gyártásba kerülhet, mint a márka második tisztán elektromos hajtású szabadidő-autója. A műszerfala szélesvásznú érintőképernyőként szolgál, a kormánykerék besüllyesztésével teljesen önvezető módra képes váltani.

amivel 6,6 másodperc alatt gyorsul százra és 180 km/óra a végsebessége. Nem is a gyorsaságával akarja felvenni a versenyt a Teslával, hanem a helykínálatával, a hét ülést sokféleképp lehet variálni benne.

méghozzá már az újabb mérési szabvány szerint. A feltöltése vezeték nélkül is történhet, a nemsokára bevezetendő 150 kilowattos villámtöltővel pedig fél óra alatt 80 százalékos töltöttség érhető el.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon