Ha van egy vagy több veterán Porschéd, akkor a gyűjteménynek szüksége van erre a klasszikus Volkswagen Transporter trélerre, amit tökéletes állapotban árulnak.

Nem lehet baj, ha éppen nem menetképes a veterán Porschéd, vagy a gyűjteményed ékét nem szeretnéd a közúton koptatni, amikor egy ilyen Volkswagen Transporter is áll a háznál. A hatvanas-hetvenes években sok ilyen futott a német utakon – nálunk inkább a Barkasból épített társa volt ismertebb –, de mára szinte teljesen eltűntek az utakról.

A német Mechatronik kínálatában eladó ’71-es Transporter bebizonyítja, hogy egy autószállító tréler is lehet gyönyörű veterán.

A klasszikus Volkswagent az oldtimer autóknak kijáró alapossággal újították fel, a kék színe is korhű, akárcsak a VW-márkaszerviz korabeli emblémája. Nem tudni, hogy a 60 ezer kilométert mutató órája hányszor fordult át, de a felújítást látva nem is érdekes.

A kabinban akár hárman is helyet foglalhatnak, a rozsdamentes acél plató alatt pedig 70 lóerős boxermotor hajtja a hátsó kerekeket.

A Transporter-tréler nem valami gyors, de nem is ez a lényeg: ennél stílusosabban nem lehet Porschét vinni egy veterántalálkozóra. A hatkerekű Volkswagen értékes darab: 59 ezer eurót kérnek érte, ami 21 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

Porsche-motoros Transporterrel együtt vinnénk ezt a versenyautót

Stílusos szervizautójával együtt mutat jól ez a Porsche-versenyautó.

Csak ezzel az utánfutóval igazi az NSX

Ez a szerelvény így, ahogy van, máris jöhetne a ház elé: a Honda egyedi utánfutót és ültetett szabadidő-terepjárót is készített az NSX GT3 versenyautóhoz.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában