Az idei wörthi-tavi Volkswagen-találkozóra már ne készülj
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A koronavírus terjedése az autós eseményeket is érinti, a genfi és sanghaji autószalon után más nemzetközi, nagy látogatószámú rendezvények szervezői is az elhalasztás vagy a lemondás mellett döntöttek.

A második világháború óta nem volt rá példa, hogy egy évben elmaradt volna a genfi autószalon, az ideit mégis le kellett mondani, néhány nappal a nyitás előtt.

A koronavírus terjedése más autós eseményeknek is keresztbe tett, az áprilisi sanghaji autószalon biztosan elmarad, a szintén áprilisi New York-i kiállítást nemrég augusztus végére halasztották, a budapesti Automobil és Tuning Show pedig március végéről szeptemberre került át.

A nagy zárt kiállítóterekben sok látogatót vonzó autószalonok után most egy szabadtéri autós esemény is elesett, a Wörtherseetreffen szervezői jelentették be, hogy idén egyáltalán nem tartják meg a május 20-23. közt tervezett eseményt. Az egyre népszerűbb nemzetközi Volkswagen-találkozót elsőként 1982-ben rendezték meg a turizmus fellendítése végett, és az idei lett volna a harminckilencedik alkalom.

Az F1-ben is nagy változásokra számíthatsz:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.