Amióta a Polestar a Volvo gyári sportrészlege lett, ezzel a névvel jelölik a legizgalmasabb modelleket. A legutóbb az új generációs V60-ból és XC60-ból mutatták be a látványra és műszakilag is sportosabbá tett változatot.

Az új S60-nal mutatta be a Volvo a Polestar Engineered csomagot, ami a kínálat legerősebb változatához rendelhető, most pedig a közös műszaki alapra épülő V60-hoz és XC60-hoz is megjelent ez az opció. A tuning még vonzóbbá tette a kombit és az SUV-t, amiről a fényes fekete hűtőmaszk, az akár 20 és 21 colos könnyűfém kerekek és a sötét króm kipufogóvég gondoskodik.

A konnektorról tölthető hibrid hajtást is erősebbé tették, a T8 Polestar Engineered teljesítménye 400-ról 420 lóerőre nőtt,

a rendszer legnagyobb nyomatéka 640 helyett 670 Nm. A gyári tuning nem merül ki ennyiben, hiszen Öhlins állítható lengéscsillapítás és toronymerevítő, valamint erősebb, elöl hatdugattyús fékrendszer is jár hozzá.

A legjobban fehérben mutatnak a Polestar Engineered modellek, amiket az aranysárga féknyergekről lehet felismerni.

Az utastérben a biztonsági övek is ebben a színben pompáznak, a fekete belsőt alumínium betétekkel és sportkormánnyal dobják fel. A Polestar Engineered Volvók elsőként az Egyesült Államokban rendelhetők, de hamarosan Európába is megérkeznek.

Ez is érdekelhet:

A Volvo alapítója járt ezzel az áramvonalas autóval

Csodáld velünk az Art Deco stílusú PV36-ot.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Egy férfi feltalálta a terepjárósok második leghasznosabb extráját

300 lóerővel nagyon megy az új MINI Countryman

További cikkeink a témában