Nem hiszed el, de a színe a legnagyobb újdonsága a McLaren sportautójának, mégis érdekes ajánlat az 570S Design Edition 1. Mindjárt elmondjuk, miért.

Vörös és fekete színű a McLaren 570S legújabb kivitele, a Design Edition 1. A brit sportkocsi-gyártó felkérte ugyanis a dizájnereit, hogy állítsanak össze olyan szín- és anyagkombinációkat, amelyek a legjobban illenek a biturbó V8-assal hajtott, 570 lóerős modellhez. Az öt széria első tagja a most bemutatott autó.

A Design Edition 1 kívül és belül is a vörös és fekete kontrasztjára épít. Selymes vörös és fekete fényezésű a karosszéria, gyémántmintásak a kétszínű, ötküllős könnyűfém kerekek, az utasteret pedig fekete Alcantara és vörös Nappa bőr borítja. Mondjuk még? Vörösek a féknyergek és feketék a kipufogóvégek.

Mégis mitől érdekes egy új színben kínált autó? A Design Edition 1 felára 10 320 dollár, de a McLaren szerint ennél sokkal többe kerülne egyenként összeválogatni és megrendelni ezeket a fényezéseket és anyagokat, amire természetesen továbbra is lehetőség van. A sorozatot fekete, szürke, narancs és fehér színű kiadások folytatják majd.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

500 lóerővel itt a Porsche Cayenne GTS

További cikkeink a témában