Egyszeri alkalomra kapott különleges festést a Williams.

Nem bír magával a Williams F1: a csapat kifejezetten dögös dizájnnnal kezdte a szezont, majd a negyedik futamon már minimál festéssel próbált megfelelni a 798 kilós minimumsúlyhatárnak (normálisan 3-6 kiló egy F1-es autó festése).

Erre az F1 történetének első Miami GP-jére egyszeri, posztgraffiti festést tervezett az amerikai kortárs művész, Surge, a csapat híres W monogramját frissítve, a kocsiból meg egy áramvonalasított rajzfilm-képkocát csinálva.

Surge – akit Sergio J. Quinonez néven anyakönyveztek egykor – művének bemutatóján a két pilóta, Alex Albon és Nicholas Latifi, valamint Jost Capito csapatfőnök is megjelent.

A kissé elforgatott W betű M-re, azaz Miamira is utal, míg az autó élénk színei könnyen azonosíthatóak lesznek a nézők számára, az ellenfeleket meg talán meg is zavarja picit.

A Los Angelesben született, de Miamiban felnőtt Surge rajzai a Williams digitális platformjain is megjelennek majd a hétvégén. A helyi rajongók pedig megnézhetik az FW41-est... a W South Beach-en, illetve a csapat Lincoln Road-i fanzone-jában.

(Forrás: Williams F1)

Ez is a képhez tartozik:

Annyira spórolósra vette a Williams, hogy alig maradt festék az autóján

Nem az anyagiak miatt kaparta le a festéket a Williams.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Egy ajtó máris bezárult Carlos Sainz előtt?

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés