Nem csak nyugaton levedlett céges és kiszuperált családi kocsikkal lehet megpakolni a keletre tartó trélereket.

Péntek este két esetben intézkedtek túlsúlyos járműszerelvények vezetőivel szemben az M3-as autópályán a Hajdúnánási Autópálya Alosztály járőrei. „A járőrök Polgár térségében vezették ki a járműszerelvényeket a forgalomból, majd a mérés során megállapították, hogy azok súlya több száz kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget” – írja Police.hu. Ez is csak kettő a szokásos horrokaravánok közül, legyinthetnénk, a képeket nézve viszont más a helyzet.

Míg ugyanis általában olyan autókat vagy kishaszonjárműveket szokás egymásra halmozni/egymás mögé kötni, amelyek egy keletebbi országban még jó néhány évig szolgálhatják egy család vagy vállalkozás mindennapjait, ebben a két esetben youngtimer- és veteránkorú hobbiautókat szállítottak.

A képeken egy E21-es és két E30-as 3-as, egy E34-es (?) 5-ös BMW látszik, egy W 201-es Baby Benz, és még egy Mercedes, talán egy W 126-os látható – a balesetveszélyes szállításukat természetesen elítéljük, de a megrendelők ízléséhez gratulálunk!

(Forrás: Police.hu)

Mutatunk egy ennél is vonzóbb trélert:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Gyönyörű ez a klasszikus Porsche, csak éppen teljesen elektromos

A Nissannak erre a Porsche 959-re is szüksége volt a Skyline GT-R sikeréhez

További cikkeink a témában