Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A QUDAL, vagyis a QUality meDAL felmérés készített a magyarok körében, hogy mely termékeket, szolgáltatókat és márkákat választanák, ha nem lenne akadály a pénz. Vagyis amik a legjobb minőséget képviselik a magyar piacon. Na meg, hogy kik a hitelesek.

Az autókat gyártó Audi testesíti meg a minőség abszolút szimbólumát

Ami a magyar piacon lévő termékeket és szolgáltatásokat illeti, a magyar polgárok szavazatai alapján az Audi az a vállalat, amely a legjobban példázza a minőséget, és amely a legmagasabb szintű minőség szimbóluma.

Az is a sikert támasztja alá, hogy az Audi lett a legjobb családi autó is.

A sportban a minőség szimbóluma: Hosszú Katinka

A világ (sportágtól függetlenül) legjobb sportklubja kategóriában a futballklubok szerezték meg a legtöbb helyezést, és ezúttal a Real Madrid került a legjobb helyre.

A Magyarország (sportágtól függetlenül) legjobb sportklubja kategóriában a magyarok a Ferencvárosi Torna Clubra szavaztak a legtöbben.

A világ legjobb sportolója kategóriában a magyarok idén honfitársukat, Hosszú Katinkát választották, míg tavaly Usain Boltot.

A minőség szimbólumai a zenében: a Rolling Stones és Adele

A kultúra területén a felmérés szerint a világ legjobb minőségű zenekara kategóriában a Rolling Stones együttes került az első helyre. A szólóelőadók/-énekesek esetében a világ legjobb zenei előadója kategóriában a legújabb felmérés szerint a magyarok Adelét választották, míg az előző felmérésen Madonnát részesítették előnyben.

A magyar polgárok szavazatai alapján a Samsung a legjobb minőségű mobiltelefon, így következetesek maradtak az előző, 2014-es felmérés során tett választásukhoz. (Adja meg annak a mobiltelefon-gyártónak vagy -beszállítónak a nevét, amely személyes tapasztalata vagy véleménye szerint az abszolút legmagasabb szintű minőséget kínálja országában)

Ahogyan a Samsung, úgy lett az Audi a biztos kedvenc a családi autó kategóriában.

A Pick Szeged lett különféle, a legjobb minőséggel kapcsolatos kategóriák nyertese.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.