A Vertex tűzhely mindössze 50 gramm, összecsomagolva pedig kisebb, mint egy összehajtott térkép. Úgy tűnik, ez lesz az ultrakönnyű megoldás a túrákon.

Ugye, hogy sokkal jobb, ha a tűzrakáshoz használt eszközök nem húzzák le a bokádig a hátizsákodat? Többet tudsz haladni, több minden mást is be tudsz pakolni, és jobban is érezheted magad.

Heti Kickstarter-sorozatunkban ezen a héten a Vertex tűzhelyét mutatjuk be. Tömege csak öt deka, tehát kb. annyi, mint egy fél tábla csoki, összecsomagolva pedig egy összehajtott térképnél is kisebb. Ráadásul egyszerűen összerakható és megbízható, nem kell aggódnod amiatt, hogy egy nehéz és hosszú nap után még a tűzrakással is szenvedned kell, vagy hogy van-e még elég gáz a palackban, nem ment-e tönkre valami alkatrész.

A Vertex tűzhely minimalista módon közelíti meg a tűz kérdését, de minőségi anyagokból készült. Úgy tervezték meg, hogy a kialakításból adódóan fogja a szelet, és alátámasztja az edényt is. Spiritusztablettával tudsz begyújtani, ami azért is jó, mert a tablettákat meg lehet számolni, míg a gáz és az üzemanyag palackoknál nem látod a fogyást. Így mindig képben leszel, hogy hány étkezésre elegendő tüzelőanyagod van. De ha nem szereted a tabit, rakhatsz alkoholos főzőt is a Vertexbe, azzal is elboldogul.

Egy alsókategóriás gázfőző is nyolc–tíz ezer forintról indul, plusz a palackok, míg a Vertex tűzhelyet is megkapod ennyiért, a tabletták pedig olcsóbbak és biztonságosabbak minden más tüzelőanyagnál, ráadásul a legmostohább körülmények között is jobban teljesítenek, mint a gáz vagy a benzin.

Még egy hónap van hátra a projektből, de már most hatezer dollár felett járnak a beszállók, így nem lesz nehéz elérni a tömeggyártásra kitűzött nyolcezer dollárt. Ha tetszik, te is gyorsíthatod a folyamatokat, támogasd a projektet itt!

Mi az a Kickstarter?

Korábban már írtunk a közösségi finanszírozásról, olvasd el, ha még nem tetted. Akkor beszélünk crowdfundingról, amikor meggyőzöl egy közösséget, hogy invesztáljanak a termékedbe vagy szolgáltatásodba, így gyakorlatilag ők teremtik meg a lehetőségét, hogy létrehozd azt, amiben ők támogattak téged. Bevett szokás, hogy a támogató közösség ezért valamilyen ellenszolgáltatást kap. Az egyik ilyen fórum, hogy bemutasd a projekted, a Kickstarter, mely  a 2009-es indulása óta közel egymilliárd dollárt gyűjtött olvasóin keresztül olyan startupokhoz, mint az Olloclip lencsék vagy Pebble órák. Itt találod a legnépszerűbb, legtöbb pénzt összekalapozott projekteket. Inspirálódj, és vágj bele a sajátodba!

 

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon