Minden a Kamionosok és Kurvák bulival kezdődött, néhány évvel ezelőtt. Pár huszonéves betyár kitalálta, hogy kér egy szeletet az éjszakából, mára meg övék a város pár legjobb helye. Meg most még egy?

Pár évvel ezelőtt, a Gozsdu udvar egy kilátástalan erőlködésnek tűnt, gyakorlatilag az emberek már mindenhol buliztak a városban, csak a nekik szánt helyen nem. Szinte közröhej volt, hogy a Telep, és a 400 gyakorlatilag határfaluként működött az éjszakában, a Gozsdu pedig a bulivilág Észak-Koreájaként mulatástól hermetikusan elzárt terület volt.

Mer' nem úgy van az, ugye, hogy ott kell bulizni, aztán akkor oda is megyek...azt majd én kitalálom magamnak, hogy hol jó!

Teltek-múltak az évek, és egyre több karakteres hely nyílt, mára pedig bátran mondhatjuk, hogy kanonizáltuk a Gozsdut, a turista mellett a honpolgár is örömmel szervezi az udvarba a péntekit. Meg a szombatit. Olyan helyek nyíltak itt, mint a Spíler, Royék mára kultikussá váló sztorija, a Klikk, ami egy falat Siófok a belvárosban, a GMK vagy éppenséggel a Kolor, ami az egyik kedvencünk lett szintén. Még kistesónk, az Urbanplayer is csinált oda bulit!

Amikor meghallottuk nyáron, hogy a Kolornál lehúzzák a rolót, megkönnyeztük, és úgy éreztük, hogy valaki valamit megint jól elkúr éppen. De ez az érzés addig tartott, amíg megtudtuk, hogy "a Csókayék nyitják oda az új 4Brot". Jaaaa, az más. Mivan? Komolyan?

Igen, az lesz a neve, hogy 4Bro Downtown

Szeressétek egymást, gyerekek, avassátok fel rendesen és mulassatok rohadt jókat a Broban, különben aláírásgyűjtésbe kezdünk, politikai és gazdasági kapcsolatainkat latba vetve pedig egy nyugdíjas közösségi házat nyittatunk oda Schmuck Andorral, és majd nem tudtok közlekedni részegen a sok leparkolt járókerettől.

És ezt olvastad már?
Szmog elleni hangágyút fejlesztettek lengyel kutatók