Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyilván már mindenkivel megesett, hogy a rendelt pizza, mire megérkezett, kihűlt, és hungarocellállagúvá avanzsált. Na ennek vége, ha a Blitz Pizza DIY-pizzaszettjeivel kuktáskodsz otthon!

Ebben az ínséges időben a vendéglátós egységek is próbálnak túlélni, és a legtöbbjük a házhozszállításra, vagy elviteles üzemmódra állt át. Ami semmi újdonságot nem hordoz, ellenben az olyan kreatív megoldással, amivel a Liptay Dávid nevével fémjelzett Blitz Pizza rukkolt elő.

Amúgy Dávid nem újdonsült versenyző a pizzaterepen, mert ismerhetitek már akár a Pontoonról, vagy a Hétkertből, és esetleg a Madách téri Konyhából is, ahol jó kis újhullámos dolgokat vitt már véghez!

Nincs többé kihűlt és megkövült pizzaszelet, mert amit a Blitz Pizza kínál jelenleg, az az, hogy megkapod a kiválasztott szettet, ami előre kelesztett pizzatésztából áll, mellé kapsz mozzarella sajtot, paradicsomszószt és még pár alkatrészt, amit épp kérsz!

Aztán nincs más dolgod, mint otthon összerakni ezeket, és pár perc alatt készre sütni. Így pedig „fresh out the oven” alapon a pizzád tűzforrón kerül a tányérra.

Dávidék már csináltak élő Facebook-videót is, amiben bemutatták, hogyan ugorjunk neki az otthoni sütésnek, ha esetleg nem lennénk elég képzettek a konyhai élettérben.

Ugyancsak ezen a felületen tud mindenki rendelni tőlük, jelenleg heti két alkalommal, amit illik kihasználni, mert elég hamar elkapkodják a szetteket!

Mi is kipróbáltuk a pizzájukat, és nyilván a szokásos full klassz minőséget tapasztaltuk. Ami az egész sztoriban a legeslegjobb, hogy nem kell vesződni a tészta kelesztésével!

Ez is érdekelhet, ha kajáról van szó:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.