Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ettől még biztonságosabb és még élvezetesebb lehet szex "zokniban".

Bill Gates és felesége, Melinda Gates közös alapítványa (Bill & Melinda Gates Foundation) pályázatot írt ki egy olyan újgenerációs óvszer megalkotására, ami „megtartja, vagy fokozza a gyönyört”. A bostoni egyetem kutatói pedig elő is álltak

A zokni olyan (hidrofil polimer) bevonatot kapott, ami jóval tovább marad síkos az átlagos guminál, és annyira strapabíró, hogy csúszóssága ezer lökést – tudományos megfogalmazásban: ciklust – is kibír.

Azt remélik, hogy ettől kevésbé lesz kérdés az óvszer használata, ami így segíthet megelőzni a nem kívánt terhességet és a szexuális úton terjedő betegségeket, és persze azt is, hogy még inkább növeli az élményt.

Egy 33 fős, női és férfi önkéntesekből álló csoport már kipróbálta, ami azt jelenti, hogy megérinthette a gumit, 73%-uk pedig így is erre szavazna a hagyományos, bolti kondomokkal szemben.

A klinikai tesztek csak 2019-ben kezdődnek, akkor már akció közben nézik meg, mire képes ez az új fejlesztés. Ha pedig minden jól megy, akkor két éven belül már a boltokban kapható lesz.

(Fotó: Pinterest)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.