Ebben a kádban úgy lebeghetsz, mint még soha, csak épp víz nélkül
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy csepp víz sem került a Zeroboby nevet viselő száraz kádba, amit a Starpool olasz vállalat dobott piacra még 2016 májusában. Azt kérdezed, mire jó ez az egész?

Ez kérlek, a zérógravitációs wellness!

 

A Neocogita agyi relaxációt kutató céggel együttműködve alkották meg ezt a gyakorlatilag fűtött vízágyat, amiben a vízen lebegés élményét és annak minden előnyét tapasztalhatod meg anélkül, hogy nedves lennél.

A fűtött kádban a tested leáll a testhőmérsékleted szabályozásával, így sokkal fontosabb dolgokra tud koncentrálni, mint például az endorfintermelés, amivel csökkenti a fájdalomérzetet a testedben, és akár euforikus élményt is képes kiváltani. A színterápiát sem hagyva figyelmen kívül, még azt is kiválaszthatod, milyen árnyalatok között szeretnél lazítani.

A „száraz kádat” Cristiano Mino tervei alapján minimalista, kárpitozott design szerint alkották meg, hogy tökéletesen illeszkedhessen minden stílusú fürdőbe, de merészebb elképzelések szerint munkahelyekre és irodákba is tökéletes kiegészítő.

Azt persze megtippelni sem tudjuk, hogy valóban van-e jótékony hatása ennek a kádnak, de abban egyetértünk, hogy egy meleg vizes fürdőzés képes tökéletesen ellazítani minket, tehát van az ötletben némi ráció. A Zerobody pedig még a vizet is megspórolja nekünk. Tiszta haszon!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.