Gordon Ramsay tudja, és meg is mutatja nekünk. Készülj fel, mert lesz pár meglepetés benne!

Először is le kell öblíteni a rizst hideg vízben, így az apró törmelékektől megszabadulunk, és a keményítőt is leviszi a víz a szemekről. Gordon beledob három összetört kardamom magot, két csillagánizst, majd sózza és borsozza. Mindig hideg vizet önt a rizsre, és mindig másfélszer annyit, mint amennyi a rizs mennyisége. Fedővel főzi, nagyon gyorsan felforralja, majd visszaveszi a hőt, ezután nyolc-tíz percig tovább főzi. Hagyni gőzölődni, ez a tökéletes rizs titka – állítja a gyűrött arcú géniusz, a konyhai Hulk.

És még csak nem is káromkodott.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
14% Naná, és nagyon keményen.
41% Igen, de menedzselhető.
45% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés