Gondolkoztál már azon, hogy vajon kellőképpen jó vagy-e az ágyban? Valószínűleg feltetted már magadnak ezt a kérdést, mi most azonban nem a különböző technikákról akarunk értekezni, hanem inkább arról, hogy vajon megadsz-e a párodnak mindent, amire vágyik.

Egy friss kutatás annak járt utána, hogy mit hiányolnak a legtöbben szex közben, illetve miből szeretnének többet az ágyban. A résztvevőket arról kérdezték, hogy mit változtatnának a partnerükön annak érdekében, hogy az együttléteket még élvezetesebbé tegyék. Érdekes, hogy végeredményben a nők és a férfiak is ugyanazt hiányolják. De vajon mi lehet az? Természetesen

az előjáték.

Annyira nem meglepő ez a dolog, hiszen mi is írtunk már róla, hogy mennyire fontos része ez a szexnek, sőt arra is felhívtuk már a figyelmet, hogy az utójáték sem éppen elhanyagolható dolog. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert ha kellő figyelmet szentelsz neki, és csak akkor kezdesz bele az igazi dologba, ha már mindkettőtök agya teljesen rápörgött az eseményekre, akkor ezerszer élvezetesebb lesz a móka, de ezt valószínűleg te is tapasztaltad már. Máskülönben a párod fejében nagyjából az játszódik le, hogy "őőő őké, nem álltam készen erre, de azért jó lesz ez így, azt hiszem". És ha már a kutatás szerint a férfiak és a nők is többet szeretnének kapni ebből, akkor nincs is ezzel semmi gond, adjunk hát belőle többet egymásnak.

A nők kívánságlistáján második helyen végzett az új pózok kipróbálása, harmadik helyen pedig a játékszerek használata. Ez a két pont nyilván arra irányul, hogy az együttlétek ne laposodjanak el, a nők számára a jelek szerint kiemelten fontos, hogy időről-időre igyekezz feldobni valamivel a hancúrozást.

A negyedik helyezett (több szex) ennél valamivel meglepőbb lehet, a férfiak többsége ugyanis rendesen alábecsüli, hogy hány alkalommal szeretne összebújni vele a párja. A felmérés szerint többször, mint gondolnád. Ötödik helyen pedig a több orális szex végzett, ezen nincs is mit magyarázni.

Most már  tehát tudod, hogy mi az az 5 dolog, amire leginkább várnak a nők az ágyban a párjuktól. Nem is tűnik teljesíthetetlennek. Innentől kezdve már csak rajtad múlik, hogy hasznosítod-e ezt a tudást vagy sem.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Így ehetsz koreaiul Budapesten

1523 óta működik ez a lakótelep, és a lakhatás feltételei sem nagyon változtak

További cikkeink a témában