Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgy, hogy kiválasztottunk öt olyan népszerű, sokat rendelt, jó osztályzattal rendelkező kaját, hogy neked keresgélni se kelljen. Indul a lista.

Yankee hot dog, Burgerland

Ez semmiképpen nem olyan nehéz kaja, mint egy tál pörkölt, és mellékesen roppant pénztárcakímélő megoldás is. Mi ez: virsli, uborka sajt, bacon (!), ketchup, majonéz, és 91 %-on áll, vagyis bombabiztos választás. Ár: 690 Ft.

Hummusz falafellel, Hummusz Point

Nyári melegben az ember nem vágyik disznótorosra (persze vannak kivételek), ilyenkor sokszor megelégszünk egy könnyű salátával, vagy éppen humusszal. Nem soroljuk fel, mi az a sok dolog, ami miatt a humusz jót tesz neked, inkább csak próbáld ki ezt az egészséges finomságot. Mi ez? Hummusz, falafelgolyók, techina, fűszerek, petrezselyem. 89%-os népszerűségi index, ár: 1390 Ft.

Tom Yum leves, Hanoi Vietnami Étterem

Egy finom leves, ismét a gyomorkímélés jegyében. Frissítő, csodás finomság Ázsia szívéből, korrekt áron, rizstésztával 1200 forintért.

Grillezett csirkemell, Lacipecsenye

Ha egy étel 101 vélemény után 98 %-on áll, ott sok hiba nem lehet. A Lacipecsenye egy napig pácolt, majd vaslapon kisütött csirkemelle ilyen. Az ára 1160 ft, de emellé még rendelned kell köretet is.

Machacha taco, Arriba Taqueria

Oké, ez már nehezebb fogás, a fűszerek miatt meg is tud kicsit izzasztani, ellenben elképesztő ízorgia. Darabolt marhahús tortillalapban mindenféle zöldséggel, szósszal, rizzsel. Ár: 1580 Ft.

Ez tehát a Player heti menüje, ha gondolod, már mehet is a rendelés a Netpincérről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.